Magyar Könyvtárosok Egyesülete
Pest Megyei Szervezete

1827 Budapest, Budavári Palota "F" ép.
www.pemeksz.hu
Téka-díj: Szaniszlai Éva

2002, a Gödöllői Városi Könyvtár és információs Központ új épületének átadása óta dolgozik az intézményben. Előtte 1988-tól a Szent István Egyetem Kosáry Domokos Könyvtárában volt kölcsönző könyvtáros.
Évi a felnőtt tájékoztató részleg oszlopos és egyben meghatározó kollégája. Rendkívüli érzékkel fordul az olvasók felé, könnyen teremt jó és tartós kapcsolatot. Kedves, mosolygós személyiségével hamar elnyeri az idősebb korosztály bizalmát is, akik rendszeresen fordulnak hozzá könyvajánlóért, vagy akár egy pár jó szóért.
Jelentős tevékenységet végez a könyvtár olvasásfejlesztési folyamataiban, oszlopos tagja a Könyvtár Kommandónak. Kiemelt projektje a könyvtár Verses Háza.
Évi nevéhez fűződik a Könyvet házhoz szolgáltatásunk működtetése. A közösségi szolgálatos diákokkal együtt működtetett szolgáltatás nagy odaadást és energiát igényel, amelyet szívvel lélekkel végez.
A kezdetek óta tagja a Pest megyei Könyvtáros Egyesületnek, amelynek műhelynapjain, Könyvtáros napjain rendszeresen részt vesz. A mai napon Téka- díj elismerésben részesül.

Fotótár:

Kapcsolat