Magyar Könyvtárosok Egyesülete
Pest Megyei Szervezete

1827 Budapest, Budavári Palota "F" ép.
www.pemeksz.hu
 FRISS CIKK: Beszámoló a szentendrei Könyvtárosnapról  (frissítve: 2021.07.19.)
 ÚJ LETÖLTÉS: Újra együtt a nagy csapat   (frissítve: 2021.07.15.)
 ÚJ LETÖLTÉS: Cseppben a tenger. Társadalmi változások Pest megyében  (frissítve: 2021.07.15.)
 ÚJ KÉPEK: Közös utakon  (frissítve: 2021.07.14.)
 ÚJ KÉPEK: Beszámoló a szentendrei Könyvtárosnapról  (frissítve: 2021.07.14.)
 ÚJ KÉPEK: Apák és fiúk: Grecsó-Dés est  (frissítve: 2021.07.14.)
 ÚJ LETÖLTÉS: Miénk itt a tér!   (frissítve: 2021.07.14.)
 FRISS MÉDIAMEGJELENÉS: Könyvtárosnap: Szentendre   (frissítve: 2021.07.14.)

Pest megye

Kedves Kolléga!
 
Szeretettel köszöntünk honlapunkon!
Szervezetünket 1978 óta jegyezzük az 1935-ben alakult MKE szervezetei között. Céljaink megegyeznek az anyaegyesület céljaival, ám ezeket a célokat elsősorban a Pest megyében dolgozó könyvtárosokra vonatkoztatva igyekszünk megvalósítani. Szeretnénk, ha tagjaink nemcsak szakmai, de emberi, esetleg baráti kapcsolatokra is találnának nálunk. Ezért fontosnak tartjuk az őszinte megnyilvánulásokat, a humort, a jó hangulatot, a merev hivatalosság mellőzését. Eddigi programjaink formai és – nem mellékesen – tartalmi összetétele is tükrözik ezt az alapgondolatot. A könyvtárügy különböző kérdéseiről tartott szakmai tanácskozások, viták, workshopok, tréningek, pályázatok, díjak, tanulmányutak, kirándulások, komoly és egyben baráti, jó hangulatú könyvtárosnapok bizonyítják ezt. Ugyancsak ezért, valamint az egyszerűség kedvéért is, a honlapunkon a tegeződés formáját választottuk.

Tagjaink közé elsősorban a megyénkben tevékenykedő könyvtárosokat várjuk, bármilyen területen (települési, iskolai, szakkönyvtár stb.) dolgoznak is! További fontos tudnivalók a tagsági információk menüpont alatt olvashatók.
 
Kérjük, ha eddig nem tetted meg, csatlakozz hozzánk! De egy valamit kérünk: ne azért lépjetek be hozzánk, mert a tagsági kártya ingyenes belépést biztosít a múzeumok nagy részébe. Mi azt szeretnénk, azért dolgozunk, hogy az egyesületi életnek is aktív résztvevői legyetek!
 
Fölhívjuk a figyelmet a kapcsolattartás alábbi lehetőségére: MKE Pest Megyei Szervezetének levelezőlistája

Honlapunkról

Fotótár:

Kapcsolat